۳۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۴۸

استاد فلسفه دانشگاه مالایا:

درک زبان مثنوی مسیر قرآن شناسی را هموار می کند

درک زبان مثنوی مسیر قرآن شناسی را هموار می کند

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: استاد علوم فلسفه دانشگاه مالایا و استاد پیشین دانشگاه جرج تاون آمریکا گفت که کشف و درک زبان سمبلیک مثنوی راه را برای درک زبان قرآن هموارتر می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، "عثمان بکر" در همایش بین المللی مولانا افزود: من هم مانند عبدالرحمن جامی معتقدم که مثنوی قرآن دوم است چرا که مثنوی کتاب علم خداشناسی است و زیبایی کلام و زبان منطق در هر دو موج می زند.

وی گفت : به همین دلیل مثنوی پر است از کلماتی که هرکدام سمبلی هستند از مفاهیم معنوی و همین درک و فهم واقعی این کتاب ارزشمند را کمی پیچیده می کند .
 
 این استاد علوم فلسفه گفت : به عقیده مولانا تمام مخلوقات جهان سمبل مفاهیمی در سطوح بالاتر هستند که این نه تنها در اجسام بلکه برای کلمات نیز صدق می کند.
 
همایش بین المللی مولانا به همت رایزنی فرهنگی ایران در مالزی و همکاری مرکز گفت و گوی تمدنهای دانشگاه یو ام با حضور "محمد مهدی زاهدی" سفیر ایران درمالزی، مقامات سفارتخانه های تاجیکستان و افغانستان در مالزی و دانشجویان و اساتید ایرانی و خارجی دانشگاههای مالزی و با مالزی به مدت یک روز در دانشگاه یو ام برگزار می شود.
کد خبر 1414574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha